CBS GAVÀ

Promocions i extraescolars de beisbol i softbol al Baix Llobregat

La FCBS va iniciar al Setembre un nou curs escolar amb l’objectiu clar de potenciar el nostre esport dins de l’àmbit escolar, tant en primaria com secundaria. És per per això, que es ve realitzant una important promoció escolar en varis centres de Catalunya.

Sempre de la mà del Consell Esportiu del Baix Llobregat , la FCBS té l’objectiu d’iniciar a inici del 2022, l’esperada LLiga Escolar de Beisbol del Baix Llobregat.

 

Aquesta Lliga Escolar del Baix Llobregat és sumaria a la ja existent , Lliga Escolar del Bages, on gràcies a la feina del BC Manresa, 4 centres escolars de la comarca, ja han participat en varies trobades organitzades al Camp de Beisbol de Manresa.

 

A més a més d’aquests 4 equips extraescolars del Bages, s’afegeixen l’extraescolar del Institut Camps Blancs i escola Joan Bardina de Sant Boi, l’Escola Jacme March de Gavà i l’extraescolar conjunta entre tres centres escolars de Viladecans (Miquel Martí i Pol, Mediterrània i Germans Amat i Targa).

 

La FCBS segueix amb l’intenció de maximizar i potenciar el beisbol i softbol en edat escolar, la base del futur del nostre esport.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?