CBS GAVÀ

Punt i final de la Copa Catalunya i de la temporada 2022

Punt i final de la Copa Catalunya i de la temporada 2022

Finalitzen les Copes de Catalunya 2022, i així la temporada 2022!

 

Sènior Beisbol: El CB Barcelona Vermell queda campió de la màxima categoría de beisbol després de vèncer a CBS Hèrcules L’H; en la final va obtenir un resultat de 1-3 a favor dels barcelonins. El MVP de la final ha estat Albert Oberthale del CB Barcelona Vermell, desprès d’aconseguir el hit que va impulsar les dues carreres a la 9a entrada per vèncer el partit.

 

Sènior Softbol: El CBS Sant Boi s’alça campió de la màxima categoría de softbol després de vèncer a CB Viladecans per 10 a 2 en la final. La MVP de la final ha estat Carla Segura del CBS Sant Boi, desprès d’aconseguir un triple, un doble, un hit i una base per boles en 4 torns al bat i impulsar quatre carreres.

 

Sènior 2ª Divisió: El CB Barcelona queda campió d’aquesta categoria després d’una final intensa contra American Crush Wolves Tarragona amb un resultat 6-5, Martin Orozco ha estat el MVP del partit aconseguint el walkoff hit de la victòria.

 

Open Softbol: El CB Viladecans s’alça campió d’aquesta categoria després de vèncer a la final al CBS Sant Boi Blue per 16 a 6. La MVP del partit ha estat la vialdecanenca Emma Del Pino desprès d’aconseguir 1 hit, 1 doble i 1 triple en 3 torns al bat.

 

Sub-18 Beisbol: El CB Barcelona es proclama campió Sub-18 beisbol al derrotar 10 a 0 al CBS Sant Boi. Jordi Moreno ha estat MVP del partit desprès de llançar 6 innings complets, 2 BB, 0 carreres i 5 strikeouts, sent el pitcher guanyador d’aquesta final.

 

Sub-16 Softbol: El CB Viladecans queda líder d’aquesta categoria després d’una final que finalitzava amb el resutlat de 23 a 14, davant el CBS Sant Boi. La millor jugadora del aprtit (MVP) ha estat Nerea Daluz amb 3 hits i 4 carreres impulsades.

 

Sub-16 Beisbol: El CBS Sant Boi s’alçca campió de la categoria al derrotar 11 a 1 al CB Viladecans. Pere Ripoll ha estat el MVP del partit llançant 2 innings i aconseguint 4 strikeouts, ademés ha fet 3 hits, 1 carrera impulsada i 3 carreres anotades.

 

Sub-14 Beisbol: El CB Viladecans queda campió d’aquesta categoria després de derrotar a la  final al CB Barcelona per 10-3. El MVP del partit ha estat Nestor Sola sent el pitcher guanyador del partit amb 3 entrades llançades i 9 strikeouts, i a la ofensiva aconseguint un homerun i 2 bases por bolas amb 3 carreres impulsades.

 

Sub-12 Beisbol: El CB Barcelona Blau és proclama campió d’aquesta categoria després de vèncer al CBS Sant Boi per 10 a 0. Alejandro Cornieles del Barcelona ha estat el MVP del partit sent el llançador guanyador amb 3 innings llançats.

 

Sub-10 Beisbol: El CB Viladecans es proclama campió de la categoria més petita després de vèncer al CB Barcelona amb el resultat 11-3. Aaron Se del CB Viladecans ha estat el MVP del partit amb 2 dobles i 4 carreres impulsades.

 

Masters Softbol: El CB Barcelona queda líder d’aquesta categoria després de vèncer a CBS Gavà Águilas per 6 a 4. El MVP del partit ha estat Armando Hernández, llançant partit complet i sent el guanyador del partit.

 

Slowpitch: El CBS Barcino Blue Socks queda campió d’aquesta categoria, després de vèncer a CBS Hèrcules L’H Fusion amb el resultat 4-7. El MVP del partit ha estat José A. Pérez, acosneguints un homerun de 2 carreres i emputxant una nova carrera en dos torns.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?