CBS GAVÀ

Punt i final de la Copa Catalunya i de la temporada 2023

Finalitzen les Copes de Catalunya 2023, i així la temporada 2023!

 

Sènior Beisbol: El CB Viladecans Yellow queda campió de la màxima categoría de beisbol després de vèncer a CBS Sant Boi Blue; en la final va obtenir un resultat de 7-9 a favor dels viladecanenca. El MVP de la final ha estat Wendell Burguillos del CBS Sant Boi Blue, desprès d’aconseguir un homerun i un grandslam durant el partit.

 

Sènior Softbol: El CBS Sant Boi s’alça campió de la màxima categoría de softbol després de vèncer a CB Viladecans per 18 a 0 en la final. La MVP de la final ha estat Anna Sobrino del CBS Sant Boi, desprès d’aconseguir un triple, dos hits i una base per boles en 4 torns al bat i impulsar tres carreres.

 

Sènior 2ª Divisió: El CBS Wolves Tarragona Imeprial Grup queda campió d’aquesta categoria després d’una final intensa contra Phenix Perpignan amb un resultat 8-1, Richard Hernández ha estat el MVP del partit aconseguint com a llançador la victòria del partit amb 5.0 IP i 10 strikeouts.

 

Sènior 1ª Divisió Softbol: El CB Viladecans s’alça campió d’aquesta categoria després de vèncer a la final al CBS Sant Boi per 13 a 11. La MVP del partit ha estat Emma Del Pino desprès d’aconseguir 2 hits, 1 triple, 1 base per boles i 2 carreres impulsades en 5 torns al bat.

 

Sub-18 Softbol: El CBS Sant Boi s’alça campió d’aquesta categoria després de vèncer a la final al CB Viladecans per 11 a 4. La MVP del partit ha estat Samanta Mendoza desprès d’aconseguir 1 doble i 2 bases per boles en 4 torns al bat, i ser la llançadora guanyadora del partit.

 

Sub-18 Beisbol: El CB Viladecans es proclama campió Sub-18 beisbol al derrotar 8 a 6 al CBS Sant Boi. Climent Paz ha estat MVP del partit desprès de llançar 6 innings complets, sent el pitcher guanyador d’aquesta final.

 

Sub-16 Softbol: El CBS Sant Boi queda líder d’aquesta categoria després d’una final que finalitzava amb el resutlat de 10 a 9, davant el CBS Sant Boi. La millor jugadora del partit (MVP) ha estat Ainhoa Echarri.

 

Sub-16 Beisbol: El CB Viladecans s’alça campió de la categoria al derrotar 9 a 3 al CB Barcelona. Lluc MAzonl ha estat el MVP del partit llançant 4 innings i aconseguint 6 strikeouts i cap carrera en contra.

 

Sub-14 Beisbol: El CB Barcelona queda campió d’aquesta categoria després de derrotar a la  final al CBS Hèrcules L’H per 11-7. El MVP del partit ha estat Manuel Palencia sent llançant 2.1 entrades  i 7 strikeouts, i a la ofensiva aconseguint un homerun i un hit i 2 carreres impulsades.

 

Sub-12 Beisbol: El CB Barcelona Blau és proclama campió d’aquesta categoria després de vèncer al CB Viladecans Black per 4 a 0. James Leal del Barcelona ha estat el MVP del partit sent el llançador guanyador amb 2 innings llançats i aconseguint un homerun a l’ofensiva i carreres impulsades.

 

Sub-10 Beisbol: El CBS Hèrcules L’H es proclama campió de la categoria més petita després de vèncer al CBS Sant Boi amb el resultat 10-4. Jacob Ortiz del CBS Hèrcules L’H ha estat el MVP del partit.

 

Masters Softbol: El CBS Barcino Rookies queda líder d’aquesta categoria després de vèncer a CBS Gavà Cardinals per 9 a 8. El MVP del partit ha estat Francisco González, llançant partit complet i sent el guanyador del partit.

 

Slowpitch: El CBS Barcino Blue Socks queda campió d’aquesta categoria, després de vèncer a CBS Sant Adrià Dolphins amb el resultat 15-12. El MVP del partit ha estat Edgar Reboyo.

 

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?