CBS GAVÀ

Punt i final de la temporada 2021

El passat dissabte i diumenge 20 i 21 de Novembre arribava el final de la temporada 2021 de beisbol i softbol a Catalunya.

En aquesta última jornada, disputada al camp municipal Antonio Hervás de Sant Boi, es van disputar les 11 finals de Copa Catalunya de totes les categories.

El CB Viladecans va ser el campió de la categoria Sub-16 Softbol, el CBS Barcino de la categoria Slowpitch, els CBS Vic Bat, de Rookie Beisbol. El CBS Sant Boi es va alçar amb 3 copes, Sub-14 Beisbol, Open Softbol i Sènior Softbol. I el CB Barcelona es va proclamar campió de 6 Copes Catalunyes, de les categories, Sub-12 Beisbol, Sub-16 Beisbol, Sub-18 Beisbol, Sènior 2a Divisió, Sènior Beisbol i Sènior Masters.

Tanquem un 2021 ple d’activitat, on s’han disputat 27 competicions organitzades per la FCBS, més 6 Campionats d’Espanya, la CBSW i 6è Torneig Masters i Slowpitch. És a dir, un total de 846 partits de competicions catalanes, mes eñs partits de torneig i Campionat d’Espanya, que fan que el total sobrepassi els 1000 partits disputats.

Moltes gràcies i felicitats a tots i totes els participants per fer possible que el beisbol i el softbol català segueixi creixent!

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?