CBS GAVÀ

Punt i final del Campionat de Catalunya 2023

Finalitzen 13 dels 14 campionats de Catalunya 2023, amb un total de més de 500 partits disputats.

 

Sènior 1ª Divisió Softbol: Resta pendent el playoff final del Campionat de Catalunya entre CB Viladecans i CBS Sant Boi que es disputarà el 22 i 23 de Setembre.

 

Sènior 1ª Divisió Beisbol: El CBS Sant Boi queda campió de la màxima categoría de beisbol després de vèncer a CBS Gavà en dos dels tres partits disputats; en el primer va obtenir la victoria els gavanencs amb un 15 a 2, i en el segon i tercer partit va vèncer el CBS Sant Boi amb resultat de 1-12 i 5-7.

 

Sènior 2ª Divisió: El CBS Wolves Tarragona Imperial Grup Red queda líder d’aquesta categoria després d’una final intensa contra CB Barcelona amb un resultat de 10 a 4, el CBS Hèrcules l’Hospitalet ha estat el tercer classificat de la categoria.

 

 

Sub-18 Softbol: El CBS Sant Boi queda líder d’aquesta categoria després d’una final intensa jugada a tres partits contra el CB Viladecans, amb uns resultats de 21-20 (a favor de Viladecans), 9-6 (a favor de Sant Boi Blue) i per últim, 15-13 (a favor de Sant Boi Blue). 

 

Sub-18 Beisbol: El CBS Sant Boi s’alça campió en un playoff disputat a 3 partits, on s’ha viscut un gran nivell de joc entre l’equip santboià i el CB Barcelona.

 

Sub-16 Softbol: El CBS Sant Boi queda líder d’aquesta categoria després d’una final intensa contra el CB Viladecans, amb uns resultats de 9-2 i 14-15.

 

Sub-16 Beisbol: El CB Viladecans ha estat el guanyador del playoff final davant del CB Barcelona, desprès de perdre el primer partit per 10 a 7. Els viladecanencs van vèncer per 1 a 0 i 20 a 10 en el 2n i 3r partit del playoff.

 

Sub-14 Beisbol: El CB Barcelona queda líder d’aquesta categoria després d’una final disputada a tres partits contra CB Viladecans amb uns resultats de 8-3 per Viladecans i 10-6 i 11-10 pel Barcelona. 

 

Sub-12 Beisbol: El CBS Hèrcules L’H és proclama campió d’aquesta categoria després de vèncer al CB Viladecans Black en dos partits disputats, amb els resultats 10-7 i 6-9. El CB Barcelona Blau ha estat el tercer classificat de la categoria. 

 

Sub-10 Beisbol: El CBS Hèrcules L’Hospitalet es proclama campió de la categoria més petita després de vèncer al CB Barcelona amb el resultat 9-6. El CB Viladecans ha estat el tercer classificat de la categoria.

 

Masters Softbol: El CB Barcelona queda líder d’aquesta categoria després de vèncer a CBS Gavà Cardinals amb dos partits disputats amb els resultats 23-13 i 8-17. 

 

Slowpitch: El CBS Barcino Blue Socks queda líder d’aquesta categoria, després de vèncer a CBS Hèrcules L’H. Fusion amb el resultat 15-16. El CBS Sant Adrià Dolphins ha estat el tercer classificat d’aquesta categoria.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?