CBS GAVÀ

Recta final dels Campionats de Catalunya 2023

Els campionats de Catalunya arriben a la reca final  en la majoria de les categories.

 

Sènior 1ª Divisió Beisbol: La màxima categoria de beisbol, el Sènior 1ª Divisió  viu un intens campionat amb una lluita interessant per poder arribar als playoff final, el CBS Hèrcules L’H es el líder amb 7 guanyats i 2 perduts, el segueixen de ben a prop,  amb 3 derrotes i 6 victòries el CB Barcelona i el CBS Sant Boi amb 4 derrotes i 5 victories. Barcino, Viladecans i Gavà estan empatats amb 3 i 5. El líder de bateig de la categoria es Martin Orozco del Barcelona, amb 542 AVG i el llançador amb millor promig es el jugador del Sant Boi  Diego Alcalá amb 1.02 ERA en 17 entrades.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2023/b_divisio1/res.php

 

Sènior 1a Divisió Softbol: El CB Viladecans segueix un camí intractable i compte ja amb 8 victòries i cap derrota, seguits pel CBS Sant Boi, amb 6 victòries i 2 derrotes. La tercera plaça estarà disputada entre el Barcelona, el Cevest Wolves Tarragona i el Gavà, que  lluitaran en les properes jornades per aconseguir el dos llocs que permetran avançar als encreuament abans dels Playoff final. Lucia Parron del Viladecans es la millor batejadora amb 818 AVG, pel que fa a les llançadores Andrea Villanueva del Sant Boi Blue amb 4.43 ERA en 20 entrades i un rècord de 4 guanyats i 0 perduts.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2023/s_divisio1/res.php

 

Sènior 2ª Divisió Beisbol: El CBS Wolves Tarragona Red lidera la categoria, ha guanyat 6 dels 7 partits disputats fins al moment, el segueix d’aprop el CB Barcelona i el CBS Gavpa amb dues derrotes i cinc victòries. Arrenca la propera jornada la segona fase, per la lluita per arribar a la final.El líder de bateig de la categoria es Julio Medina del Manresa, amb 643 AVG i el llançador amb millor promig es el jugador del Manresa  Justin Santos amb 0.00 ERA en 7 entrades.

Resultats i classificació: http://www.fcbs.cat/campionat/2023/b_divisio2/res.php

 

Sub-18 Softbol: El CB Viladecans lidera la categoria amb 3 victòries i 2 derrotes, seguit pel CBS Sant Boi, amb 2 victòries i 3 derrotes. Nuria Bordanoba del Sant Boi es la millor batejadora amb 800 AVG, pel que fa a les llançadores Samanta Mendoza del Sant Boi amb 11.42 ERA en 8.2 entrades.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2023/s_sub18/res.php

 

Sub-18 Beisbol: El Sant Boi domina la categoria amb 6 victòries en 8 partits, el segueix el Barcelona i el Viladecans que en tene 5 i 3. Tanca la classificació el CBS Gavà amb cap victòria. Miguel Blanco del Sant Boi es el líder de bateig amb 520 AVG i el líder en l’apartat dels llançadors es Ricardo Lagos del Barcelona amb 2.90 ERA i 19.1 entrades llançades.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2023/b_sub18/res.php

 

Sub-16 Softbol: El Viladecans Black es manté com a líder amb 3 victòries i cap derrota, seguit d’aprop pel Sant Boi amb 3 victòries i 1 derrota. Tanquen la classificació el CBS Gavà amb 1 victòria i 3 derrotes i el CB Viladecans Yellow amb 3 derrotes.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2023/s_sub16/res.php

 

Sub-16 Beisbol: El Viladecans es l’equip fort i es manté sense conèixer la derrota i amb 7 victòries, el segueix el Barcelona amb 6 i 1, i el CBS Gavà amb 4 i 3 . Lluc Mazón del Vialdecans es el líder a la ofensiva amb 636 AVG, pel que fa a l’apartat de llançadors el líder es Erick Vazquez , del Gavà amb 0.00 ERA en 7 entrades i 2 partits guanyats, sense conèixer la derrota.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2023/b_sub16/res.php

 

Sub-14 Beisbol: El Barcelona ha finalitzat la primera fase  amb 8 victòries i cap derrota es el líder de la categoria, el segueixen Viladecans amb 7 i 1 i Hèrcules amb 6 i 2. Ha donat inici la segona fase ja per decidir els equip classificats pels encreuaments. El jugador del Viladecans Alejandro Corinieles es el líder a la ofensiva amb 696 AVG, els llançador que encapçalen la categoria es Martí Suarez i Enmanuel Bernais del Barcelona que tenen una ERA de 0.00 en 9 i 8.2 entrades.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2023/b_sub14/res.php

 

Sub-12 Beisbol: El Viladecans Black es el líder de la categoria amb 9 victòries i sense encara conèixer la derrota, mostrant-se intractable. Seguits per Barcelona Blau amb 7 i 1 i Hèrcules 6 i 2, Sant Boi, Viladecans i Tarragona  tenen 4 victories i 5 i 6 derrotes respectivament, Barcelona Vermell en té 1 i 9, tanca la classificació el Manresaque encara no coneix la victòria.

Resultats i classificació: http://www.fcbs.cat/campionat/2023/b_sub12/res.php

 

Sub-10 Beisbol: El Hèrcules es el líder de la categoria més petita amb 7 victòries i 1 derrota, mostrant un gran nivell de joc. Seguits per Sant Boi amb 7 guanyats i 2 perduts, Vialdecans en té 6 i 3, Gavà 3 i 6 i Barcelona 2 i 6, tanca la classificació el Barcino amb 1 i 8.

Resultats i classificació: http://www.fcbs.cat/campionat/2023/b_sub10/res.php

 

Mini Beisbol: Varies jornades disputades organitzades pels diferents clubs participants, CEBLLOB i FCBS.

 

Masters Softbol: El CBS Gavà Cardinals i el CBS Barcino Rookies han liderat la categoria amb 14 guanyats i 0 perduts i 11 i 1 respectivaments, Arrenca aquesta setmana la segona fase, amb els millors classificats de cada grup, lluitant pels 4 llocs a disputar els playoffs. Felix Palmada del Barcelona es el batejador més destacat amb 593 AVG i el llançador del Gavà Cardianls Reinaldy Solorzano es el lider amb 2.68 ERA i 7 partits guanyats.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2023/s_masters/res.php

 

Slowpitch: El Viladecans Chuchos es el líder de la categoria amb 7 partits guanyats, una derrota. El Barcino Blue Socks i Hèrcules Fúsion es situen en segon lloc, amb 5 guanyats i dos derrotes. Seguits del Sant Adrià i Igualada amb 5 i 3.

Resultats i classificació: http://www.fcbs.cat/campionat/2023/s_slow/res.php

 

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?