CBS GAVÀ

Reflex de la bona feina dels tècnics a Catalunya

Reflex de la bona feina dels tècnics a Catalunya

La labor duta a terme pels entrenadors i tècnics catalans és bona, això és un fet demostrat a les competicions a més alt nivell internacional. A part de rendir amb els respectius equips i seleccions, també hi ha jugadors que han passat per equips i l’acadèmia catalana que han buscat i trobat la sort a l’altra banda de l’Atlàntic. Concretament parlem de Ramón Rosso i d’Antonio Sarduy, tots dos jugadors que van tenir una estada al Club Beisbol Barcelona i a diferents seleccions catalanes i que actualment es troben dins de les franquícies dels grans equips de la MLB.

Ramón Rosso, llançador dretà que va arribar al CBB, va signar un primer contracte professional amb els Dodgers de Los Angeles, gràcies al seu talent i a les bones exhibicions en els diferents try-outs i tornejos en els quals va participar. Després d’una estada dins de la franquícia de Los Angeles, actualment es troba dins de l’organització dels Phillies de Philadelphia, on busca escalar lligues i nivells fins a arribar, algun dia, a les grans lligues.

18199488_1499934206697947_8197953812353518355_n.jpgAntonio Sarduy, per la seva banda, també va tenir una estada dins del Club Beisbol Barcelona, l’acadèmia i les seleccions catalanes. Jugador molt ràpid, bon batejador i principalment outfield, Sarduy va provar sort en diversos tornejos i try-outs arreu, fins que va ser també la franquícia dels Dodgers que es va interessar per ell. Després d’un curt període amb el CBB aquest mateix any, Sarduy va partir cap a Amèrica buscant també el somni de la MLB.

Jugadors com Rosso o Sarduy, formats dins de les canteres catalanes, no són una simple casualitat. La bona feina que estan duent a terme els clubs i els tècnics de la Federació és admirable. El camí de Ramón Rosso i d’Antonio Sarduy només ha fet que començar, desitjant un dia debutar a la MLB, però no seran, de ben segur, els únics jugadors formats a Catalunya que arribaran a jugar a l’altra banda de l’Atlàntic.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?