CBS GAVÀ

Resultats Cap de Setmana

Resultats Cap de Setmana

Bon cap de setmana d’ambient beisbolístic i de representació als estatals.

Campionat d’Espanya Infantil

El Viladecans i el Barça van finalitzar en 3ª i 4ª posició desprès d’arribar a la final de consolació gràcies a la bona feina feta durant l’inici del campionat. Els del Baix Llobregat ho van tenir a les seves mans per poder arribar a la final però en el partit de les semifinals, l’Irabia els va vèncer per un ajustat 12 a 11 que els haguès enfrontat a Marlins de Tenerife, un escoll molt dur i difícil, res a dir doncs van ser els millors durant tot el Campionat, així ho van patir a les semifinals els culés amb un resultat de 13 a 0 a favor dels canaris, que a la final no van permetre que l’Irabia aconseguís ni un sol hit ni carrera.

Classificació final:

 1. Marlins
 2. Irabia
 3. Viladecans
 4. FC Barcelona
 5. EM Madrid
 6. Jesuitinas
 7. PAmplona
 8. Halcones
 9. Antorcha
 10. Arga
 11. Junior
 12. El Llano

1r Torneig de Beisbol d’Osona

Bon torneig organitzat pel Club Vic Bat amb la col·laboració del BC Manresa. Es van disputar 6 partitsamb uns resultats molt ajustat que fins i tot va fer decidir el qui seria campió amb un triple empat i les carreres en contra entre ells. finalment el CBS Gavà va ser el vencedor i va rebre el trofeu com a campió del torneig. Cal destacar la bona feina feta pels pares i col·laboradors dels clubs organitzadors per què hi haguès bona harmonía i es desenvolipés tot amb total normalitat.

Durant el torneig van estar presents varis representants de les institucions osonenques, de la Regiduría d’Esports de Vic, membres de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol i tots els acompanyants, pares, mares i amics que van col·laborar i sumar-se a la festa fent possible que la promoció de l’esport del beisbol arribi cada vegada a més poblacions i l’arrel sigui cada vegada més forta. Apostar per els nens es de ben segur el camí per arribar als objectius que es marquen els clubs catalans tan de beisbol com de softbol.

Entre els dos primers partits també es va procedir a l’acte del llançament inaugural protagonitzat per l’actual President del Club Vic Bat, el Sr.Josep Forcada, gran treballador i lluitador de la terra i l’esport, qui en els últims anys ha aconseguit un camp digne per a entrenaments, un reconeixament per part dels altres clubs i una constància i saber estar forjat des de la bona fé i el treball.

(Fotos: Montse Saco)

Resultats dels partits:

Manresa 4 6 Vic Bat
Sant Boi 4 5 Gavà
Gavà 6 4 Manresa
Vic Bat 5 6 Sant Boi
Manresa 0 10 Sant Boi
Vic Bat 3 2 Gavà

Classificació Final

 1. CBS Gavà
 2. Vic Bat
 3. CBS Sant Boi
 4. BC Manresa

Resultats partits dels Campionats de Catalunya

Juvenil

 • Viladecans 7 – 18 Sant Boi
 • Gavà 4 – 19 FC Barcelona

Sènior 1ª

 • Viladecans 2 – 17 FC Barcelona
 • Hèrcules 4 – 6 Gavà

Rookie Softbol

 • Projecte 8 – 1 Viladecans


Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?