C.B.S HÈRCULES L’H- C.B.S SANT BOI (29)  5-7

C.B.S HÈRCULES L’H- C.B.S SANT BOI (24)  15-11

Rookie Softbol – Club Beisbol Viladecans Campió del Campionat de Catalunya 2011

PROJECTE SOFT. GAVANENC- C.B VILADECANS (PLAY OFF 1) 11-13
C.B VILADECANS- PROJECTE SOFT. GAVANENC (PLAY OFF 2) 7-1

Nota de premsa

El FC Barcelona,una mica més líder

El CS Viladecans, campió matemàtic de la regular

El FC Barcelona continua com a líder de la Divisió d’Honor de Beisbol, demostrant la seva professionalitat i mostrant-se sempre aliè a tota la polèmica generada pel futur de la secció. Els blaugranes van aconseguir un nou doble triomf, 7-2 i 2-1 contra els Halcones de Vigo, i augmenten la distància davant el segon classificat, el CBS Sant Boi.

I es que els del Baix Llobregat es van deixar sorprendre pels Astros de València, que van guanyar el primer partit per 9-0. Al segon, els catalans van reaccionar i van sumar el
triomf per 4-15.

L’altre equip català de la competició, el CB Viladecans va aconseguir dues victòries, guanyant dissabte i diumenge al CD Pamplona, per 2-1 i 10-0. Els del Baix Llobregat són cinquens.

En el món del softbol, el CS Viladecans ja s’ha assegurat la primera posició de la Lliga Regular al guanyar els seus dos partits davant el CBS Antorcha per 0-8 i 4-6. Per si havia cap dubte, l’altre equip català, el PS Gavanenc, va aconseguir una meritòria doble victòria davant el segon classificat, el Eguxki, per 3-1 i 11-1.

La setmana vinent tindrà lloc l’última jornada de la lliga regular, amb el CS Viladecans rebent al Krafft San Sebastián i el PS Gavanenc visitant al Dridma Rivas.