CBS GAVÀ

Resultats i Classificacions

Resultats i Classificacions

Adjuntem els resultats d’aquest cap de setmana passat, i podeu trobar les classificacions actualitzades a l’apartat de Lliga.

Beisbol Benjamí

Nova victoria de les Patufetes de Sant Boi enfront el Barcelona, que segueixen sent líders indiscutides de la categoria amb 6 de 6. Per sota, Sant Boi Goofies segueixen l’estela de les noies de Sant Boi amb una nova victoria molt renyida amb el Viladecans (24-23 a favor dels Goofies). L’Hèrcules segueix a mitja taula, mentre que Barcelona i Viladecans es mantenen al fons de la classificació sense cap victoria.

Beisbol Aleví

Categoria liderada pel Sant Boi Pitus, que s’ha imposat aquesta setmana al Viladecans per 18-3, que manté encara el seu caseller de derrotes en 0. El segueix d’aprop el Barcelona amb 4 victories per 1 derrota, seguit per Viladecans (3-2) i Sant Boi Ramonets (2-4). La victoria del Gavà enfront l’Anacletos apropa el primer al Ramonets, mentre que relega al segon a l’última posició sense coneixer la victòria.

Beisbol Infantil

Jornada de recuperació que enfrontava el primer contra el segón, el tercer contra el quart i el cinquè contra el sisè. En tots tres enfrontaments van guanyar els millors classificats, que deixen la categoria de la següent manera: Sant Boi líder (5-0) seguit per Barcelona (4-1) i Projecte (3-2). De la meitat cap avall de la classificació, Viladecans (2-3) es manté quart, mentre que els Drac’s (1-4) aconsegueixen la seva primera victoria davant els nois de l’Hèrcules (0-5), que segueixen en última posició.

Beisbol Sub-16

També vam tenir jornada de recuperació en la categoria Sub-16, que ens ha deixat tant sols dos partits durant el cap de setmana. El Barcelona Blau venç als Pitbull de Viladecans i s’aferma a la tercera posició. D’altra banda, el Sant Boi passa a ser líder desprès de derrotar els Santboians per 6-4, mentre que aquest últim segueix al capdavall de la classificació juntament amb els Pitbull.

Beisbol Juvenil

Clara victoria del Sant Boi enfront el Viladecans per 15 a 5, que mantenen els santboians a la segona posició amb 2 victories i 1 derrota. El Viladecans segueix tercer, sense coneixer la victoria, mentre que el Barcelona segueix acaparant la primera posició de la categoria.

Beisbol Sènior 1ª Divisió

L’Hèrcules és el nou líder en solitari de la categoria (5-1) despres de la victoria enfront el Barcino, que ara està per sota dels de L’Hospitalet amb 4 victories i 2 derrotes. El Barcelona segueix en tercera posició, mentre que el Viladecans es coloca quart despres de la victoria enfront el Drac’s de Manresa, que ara resta últim a la classificació. El Gavà està 5è, també per radere de Viladecans.

Softbol Sub-17

Les noies de Viladecans segueixen líders de la categoria, tot i no haver jugat aquest cap de setmana. La jornada, que va tenir un total de tres partits (2 de recuperació més 1 un de la jornada) ha afermat l’Hèrcules a la segona posició amb tres victories i dues derrotes. Els dos equips de Sant Boi es mantenen a la part baixa de la classificació: Sant Boi amb 2-4 i Santboianes amb 1-5.

resultssssTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?