CBS GAVÀ

Resultats i Classificacions

Resultats i Classificacions

Recordeu que podeu seguir els resultats i les classificacions del Campionat de Catalunya per la nostra pàgina de resultats, o a l’apartat Lliga del blog.

Beisbol Benjamí:

Victòria de les líders del Campionat de Catalunya dels més petits enfront els seus companys de Sant Boi, que les deixa un pas més properes d’aconseguir el títol. D’altra banda, el Viladecans aconsegueix una important victoria davant l’Hèrcules que l’apropa al Barcelona, que va descansar aquest cap de setmana.

Beisbol Aleví:

Els Pitus segueix líders de la lliga gràcies a la victoria el dijous contra els cuers, els Anacletos. Barcelona es manté segon despres de guanyar el Gavà, i el Viladecans s’allunya dels Ramonets i es clava a la tercera posició.

Beisbol Infantil:

Cop sobre la taula del Barcelona, que guanya al Sant Boi per 4-0 i es posa al capdavant de la classificació. El Projecte reafirma el tercer lloc de la lliga amb la victoria contra el Viladecans (4t), mentre que la victoria dels Drac’s enfront l’Hèrcules (16-11) apropa els de Manresa al Viladecans.

Beisbol Sub-16:

Els Galgos es mantenen al capdavant del Campionat per la seva victoria contra els cuers, els Santboians. El segueix d’aprop el Sant Boi, que va guanyar al tercer classificat (Barcelona Blau) per 10-2. Per la seva banda, el Barcelona Vermall va guanyar els Pitbulls per 15 a 0, que segueixen últims empatats amb el Santboians.

Beisbol Sènior 1ª Divisió:

Soferta victoria de l’Hèrcules enfront el Barcelona (6-4) en un partit que no va estar decidit fins a l’últim inning. Per la seva banda, el Barcino també va guanyar els Drac’s de Manresa, i per tant es mantenen en la lluita per la primera plaça esperant una segona derrota dels de l’Hospitalet. El Gavà, gràcies a la victoria enfront el Viladecans, es coloca en quarta posició.

Softbol Sub-17:

Nova doble victoria dels dos equips de Sant Boi davant Viladecans i Hèrcules, que mouen la classificació. Viladecans perd avantatge, tot mantenint la primera posició, mentres que l’Hèrcules perd la segona plaça en favor del Sant Boi. Santboianes segueixen cueres, però ben aprop de la resta d’equips.

Softbol Masculí:

Sense canvis a la part alta de la classificació, que manté els 4 primers inalterats (Soberbios, Cerveceros, Marineros i Rumberos). Hèrcules i Cañoneros avancen una posició cadascún. Girona es posa a la par que Caibeños, així com Reales fa el mateix amb Caciques. Els Chacales de Cuba perderen dues posicions en favor dels dos anomenats anteriorment.

resultatesTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?