CBS GAVÀ

Resultats i Classificacions

Nova jornada del Campionat de Catalunya, aquest cop amb un nombre molt reduït de partits a raó dels Campionats Nacionals Little League i Senior League per Seleccions Autonòmiques, que es van saldar amb victòria de la selecció catalana en tots dos casos. Per tant, va haver descans de les categories de beisbol Aleví, Infantil, Sub-16 i Juvenil.

Beisbol Benjamí:

Noves victòries dels equips de Sant Boi, que s’afermen a les primeres posicions de la classificació abans d’entrar a les jornades per concentració de final de temporada. Les Patufetes es mantenen líders indiscutides desprès de guanyar l’Hèrcules, que va tercer. El Sant Boi Goofies és segon, mentre que Barcelona i Viladecans empaten en les dues últimes posicions.

Beisbol Sènior 1ª Divisió:

Final de la lliga regular de la categoria Sènior, en que tant sols queda 1 partit per jugar-se que ja no pot moure la classificació! Per tant, els equips que passen a la ronda final son l’Hèrcules L’Hospitalet (9-1, primer classificat), seguit del Barcino (7-3, segon), Barcelona (5-4, tercer a falta d’un partit) i Gavà (3-6, quart classificat faltant un partit). Viladecans (3-7, 5è) i Drac’s (2-8, últim) tanquen la classificació, i es jugaran les últimes places.

Softbol Sub-17:

Victòria de les noies de l’Hèrcules enfront les del Viladecans per 10-11, que deixa la classificació molt apretada. Es manté al capdavant el Viladecans, a un partit de l’Hèrcules i el Sant Boi (que empaten a la meitat de la taula). El Santboianes ocupa l’última plaça, a tant sols dos partits del primer classificat.

Softbol Masculí:

Nova doble victoria dels Soberbios, que mantenen el liderat en solitari de la categoria. El segueixen encara Cerveceros, Marineros i Rumberos com a perseguidors més propers. En aquesta jornada, els Cardenales, els Huracanes i l’equip de Girona pugen un esglaó a la classificació en detriment de Chacales de Cuba, Igualada Softball i Cañoneros (respectivament).