CBS GAVÀ

Resultats i classificacions Campionats de Catalunya 2019

Resultats i classificacions Campionats de Catalunya 2019

Beisbol

Programa PlayballCAT

La categoria de promoció amb cinc jornades disputades, dedicades a:

  • T-BALL
  • Gimcana esportiva amb l’escola Josep Oriol
  • Baseball5
  • Dia de la mare
  • Festa major de Sant Boi

Tancarà amb una jornada de wiffleball a la platja i amb un última jornada entre tots els equips amb premis i obsequis de la MLB per tots els participants.

 

Sub-10 (Juga Verd Play)

Categoria dedicada als valors en l’esport, on desprès de 6 jornades del programa Juga Verd Play amb col·laboració del CEEBLLOB, destacar també una jornada de promoció a l’Escola Gresol de Terrassa. Agrair la gran feina dels 6 equips participants.

Calendari

 

Sub-12

A falta de dues jornades per finalitzar la segona volta del Campionat de Catalunya, el CB Viladecans i el CBS Sant Boi Ramonets encapçalen la classificació amb 7 victòries i 1 derrota, seguits pel CBS Hèrcules L’H amb 6 victòries i 2 derrotes.

Resultats i classificació

 

Sub-14

Desprès de la primer jornada de la fase de grups del Campionat de Catalunya, el CBS Barcelona i el CB Viladecans lideren la classificació amb nomes una derrota, i el proper enfrontament directe entre ells, dictaminarà l’equip que quedarà primer classificat i així classificarà al playoff directe. El BC Manresa, el CBS Sant Boi, juntament amb el CB Viladecans o CBS Barcelona, i el primer classificat del grup 2, que actualment encapçala el CBS Santboians sense cap derrota, disputaran els encreuaments per un lloc al playoff

Resultats, classificacions i estadístiques

 

Sub-16

A falta de tres jornades pel final de la fase de classificació, el CBS Barcelona no coneix la derrota, amb 7 victòries, i seria l’equip classificat directament al playoff final. Per altre costat, els 4 equips que classificarien pels encreuaments apunten a, CBS Sant Boi (7 victòries 2 derrotes), CBS Hèrcules L’H (4 victòries 3 derrotes), CB Viladecans (3 victòries 4 derrotes) i CBS Gavà (2 victòries i 5 derrotes).

Resultats, classificacions i estadístiques

 

Sub-18

El CBS Barcelona líder amb una sola derrota, és l’equip classificat directament pel playoff final. El CBS Sant Boi i el CB Viladecans disputaran una plaça per aquest.

Resultats, classificacions i estadístiques

 

Sènior 2ª Divisió

El Barcelona i l’Hèrcules 2015 encapçalen la classificació amb 5 victòries i una derrota, seguit pels CBS Wolves de Tarragona i l’Hèrcules 1940 amb una sola victòria per equip.

Resultats i classificacions

 

Sènior 1ª Divisió

El CBS Barcelona segueix líder de la categoria sense cap derrota en tot el campionat, que tracta d’assegurar una plaça al playoff final i al Campionat d’Espanya Sènior 1a Divisió – Fase d’ascens. Els encreuaments per un lloc al playoff final i al Campionat d’Espanya es disputen entre la resta d’equips participants.

Resultats, classificacions i estadístiques

07ce3388-bfc2-47bb-9e51-dd325e4da05e_rw_1200

Softbol

Sub-16

El CB Viladecans i el CBS Santboianes lideren la categoria amb cinc guanyats de sis partits disputats, on el proper partit entre ambdós equips dictaminarà l’equip classificat directament per playoff final.

Resultats, classificacions i estadístiques

 

Open

CBS Sant Boi finalitzarà líder de la categoria, i així es col·loca directament a la playoff final del Campionat de Catalunya, el CBS Barcelona, el CB Viladecans i el CBS Hèrcules L’H, es disputaran un lloc per aquest.

Resultats, classificacions i estadístiques

 

Sènior Masters

El CBS Barcino Aguilas lidera la categoria amb 8 victòries i 4 derrotes, seguit per CBS Barcino Panas, CBS Hèrcules L’H Black i Vila-seca Gladiators BSC amb 7 victòries i 5 derrotes. Actualment aquests 4 equips serien els classificats per disputar la fase final.

Resultats i classificació

 

Slowpitch

Amb 3 jornades disputades de les 7 del calendari, el BC Manresa Drac’s, defen el títol del passat Campionat del 2018, i encapçala la classificació amb 5 victòries i 1 derrota, seguit pel CBS Gavà i CBS Hèrcules L’H Fusión amb 4 victòries i 2 derrotes.

Resultats i classificacióTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?