CBS GAVÀ

Sant Boi Campió d’Espanya Aleví 2012

Sant Boi Campió d’Espanya Aleví 2012

Excel·lent ambient esportiu i bona tasca organitzativa resumeixen el Campionat d’Espanya Aleví celebrat al municipal de Sant Boi aquest passat cap de setmana.

Tretze equips, més de 180 esportistes, 60 entrenadors i delegats i més de 500 aficionats han estat els protagonistes del beisbol estatal durant els tres dies de competició. Només hi podia haver un guanyador i aquesta ha estat el club local el Sant Boi que continua amb el seu treball diari amb les categories inferiors, fent créixer el club que en aquests moments es el més gran de Catalunya i d’Espanya amb nombre de llicències i categories. La fita aconseguida, però no va ser un passeig davant seu es va trobar amb equips molt ben treballats i a la gran final viscuda ahir davant d’un camp ple i amb un públic entregat per a l’ocasió, van deixar palpés que tant el Sant Boi com el CB Barcelona son ara per ara els millors equips amb la millor cantera de tota espanya i ho demostren campionat a campionat oferint espectacles dignes de veure i de reconèixer. La final decidida per dos homeruns, el primer a la primera entrada amb un corredor a base i Fernando Maldonado al bat homerun que posava als santboians amb un avantatge de dues carreres que a la segona entrada es veuria reduïda per un homerun solitari del jugador del Barcelona Rafa Blanca amb aquest marcador de 2-1 avançarien les entrades fins acabar el partit, per tant les defenses d’ambdós conjunts van ser les verdaderes estrelles del partit.

El següent català a la classificació va ser el CB Viladecans que va acabar en una meritòria cinquena plaça, desprès de vèncer per 9 a 18 al Miralbueno de Saragossa i d’haver anteriorment classificat al grup de dalt, per darrera en la posició deu va classificar el Sant Boi Promeses amb joves jugadors que finalment van guanyar 3 partits amb bones actuacions de jugadors de primer any, per últim el Projecte Softball Gavanenc va obtenir la onzena posició guanyant un únic partit amb Navegantes de Almeria.

Des d’aquest escrit volem felicitar a tots els organitzadors del CBS Sant Boi per la tasca realitzada en aquests intensos tres dies.

Enllaç Resultats oficials de la RFEBS

Fotos: José Asensio (CBS Sant Boi)
Fotos: Jordi Cortadella (CB Barcelona)
Vídeo de la final (Ferran Guillén)Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?