CBS GAVÀ

Sant Boi és el gran campió del ‘Vila de Gavà’

Els dos equips de Sant Boi són els campions de la 26ª edició del Torneig Internacional Vila de Gavà, organitzat del CBS Gavà i que es va dur a terme entre el 26 i el 28 de juny. El torneig, com cada any, va agrupar fins a 11 d’equips tant de Catalunya, com d’Espanya i l’estranger (França), i va organitzar dos petits campionats de les categories Aleví i Infantil a les instalacions de Can Torelló, que va viure tres jornades intenses de beisbol, esport i germanor.

La final del campionat aleví la van disputar Sant Boi i Viladecans, encontre que es van endur els primers amb un resultat de 13-5 després d’un gran partit de tots dos equips. Tancant el podi tenim el Barcelona, que va guanyar al Miralbueno (Aragó) per aconseguir la tercera plaça d’aquest campionat.

La final infantil, que va enfrontar Sant Boi i Barcelona (sinònim de bon beisbol enguany), es va resoldre amb un ajustat i emocionant 4-3 a favor dels del Baix Llobregat. Tot i que el Barcelona va arribar per damunt a l’última entrada, els nois de Sant Boi van saber remuntar el partit gràcies a una gran ofensiva final que va donar la volta al marcador a l’últim suspir del partit.