CBS GAVÀ

Sant Boi i Barça es queden sense Copa

El Marlins Puerto Cruz, el botxí dels catalans

No hi ha hagut sort ila Copadel Rei de Beisbol no tindrà un guanyador català. CBS Sant Boi i FC Barcelona van arribar a Navarra amb l’objectiu de sumar el títol però es van veure superats pel Marlins Puerto Cruz de Tenerife.

Els canaris van guanyar a semifinals al FC Barcelona, en un partit molt ajustat que es va decantar per als de les illes a l’última entrada, amb una carrera que posava el definitiu 2-3.

A l’altra semifinal, el CBS Sant Boi era capaç de guanyar als amfitrions, el Béisbol Navarra, per un còmode 8-0, classificant-se per a una final que acabarien perdent per una alineació incorrecte contra el Marlins Puerto Cruz i amb un resultat final de 0-9.

Al tercer i quart lloc, el FC Barcelona es refeia de la derrota del dia anterior guanyant al Béisbol Navarra per 5-9, aconseguint així la tercera posició.

La competició es reprèn el proper cap de setmana amb una nova jornada dela Divisiód’Honor de Beisbol, que tindrà com a partit destacat el CBS Sant Boi-Marlins Puerto Cruz, la reedició de la final de Copa. Per la seva banda, el FC Barcelona rebrà al San Inazio de Bilbao mentre que el CB Viladecans visitarà als Astros de València.

En el món del softbol, arribat el final de la primera volta, la competició tindrà jornada de recuperació, amb cap partit pendent dels equips catalans.

Batejadors catalans: Els Home Run del campionat amb clar color català:

• Pau Sancho (FC Barcelona) 500 avg, 4 de 8 amb un Home Run.
  • Marc Carrillo (Sant Boi) 333 avg, amb un Home Run.