CBS GAVÀ

Sant Boi i Hospitalet acullen el Ct. d’Espanya de softbol Sub-16

Sant Boi i Hospitalet acullen el Ct. d’Espanya de softbol Sub-16

El Campionat d’Espanya de la categoria Sub-16 de softbol femení aterra a les ciutats catalanes d’Hospitalet i Sant Boi. La màxima competició d’aquesta categoria en l’àmbit nacional atrau un total de 9 equips de diferents comunitats d’Espanya, des de les amfitriones fins a Galícia, passant per Aragó o Madrid.

Reunides en 2 grups de 4 i 5 equips respectivament, un total de 4 equips de Catalunya buscaran endur-se el trofeu cap a les seves vitrines. Dins del grup A, juntament amb el CBS Miralbueno de Saragossa, el CBS Rivas i el Dridma B Rivas, ambdós de Madrid, trobem al CBS Sant Boi, actual campió de la categoria a Espanya, i a l’Hèrcules d’Hospitalet. Pel que fa al CB Viladecans i a les Santboianes, es troben dins del grup B, juntament amb el CBS Cambre de Galicia i el Dridma A Rivas de Madrid.

Amb un total de 23 partits repartits al llarg de 4 dies de competició, les jugadores catalanes buscaran aconseguir el títol de campiones d’Espanya pel seu club i posar un nou campió català al saló dels guanyadors a escala nacional. Durant el cap de setmana que durarà aquesta competició les ciutats catalanes de Sant Boi i Hospitalet s’ompliran i es nodriran del softbol de més alt nivell que hi ha a Espanya en la categoria de Sub-16.

http://www.rfebs.es/estadisticas/2017/s_sub16/res.php

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?