CBS GAVÀ

Selecció Catalana U13 de Softbol Femení

Selecció Catalana U13 de Softbol Femení

Des de la Direcció Tècnica de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol ens complau informar-vos de la participació de la Selecció Catalana U13 de Softbol femení a l’”European Massimo Romeo Youth Trophy 2019”, on per tercer any consecutiu la nostra selecció hi serà present.

 

S’adjunta el llistat final de jugadores seleccionades per a participar a l’Europeu, a la ciutat de Collecchio (Itàlia) els propers 14 al 17 d’Agost, on també hi participaran els equips Joudrs Navy, Joudrs Grey, Sever Brno i Merklin (República Txeca), Kalita (Rússia), Molecules (Ucraïna), Akademiks Sofia (Bulgària), Princ Zagreb (Croàcia), Flanders Academy (Bèlgica) i les seleccions nacionals de Turquia i Itàlia.

 

Si alguna esportista convocada no pot participar en aquesta activitat, si us plau, ho haurà de comunicar enviant un correu electrònic a director.tecnic@fcbs.cat.

 

La reunió amb les famílies de les jugadores tindrà lloc al Camp Municipal de Beisbol de Viladecans el proper dimecres 10 de Juliol a les 19:00 h. Es prega confirmació enviant correu electrònic amb el nom del familiar i parentiu representant.

 

Els entrenament de preparació tindran lloc els següents dies:

  • Dimecres 10 de Juliol a les 18:00 hores (Viladecans)
  • Dilluns 15 de Juliol a les 17:00 hores (Montjuïc)
  • Dimecres 17 de Juliol a les 18:00 hores (Viladecans)
  • Dimecres 24 de Juliol a les 18:00 hores (Montjuic)
  • Dimecres 31 de Juliol a les 18:00 hores (Montjuic)
  • Dimecres 7 d’Agost a les 18:00 hores (Montjuic)

 

Circular Tècnica amb jugadores seleccionades:

Circular Tècnica 31.19 Selecció Catalana U13 Softbol 2019

 

240Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?