CBS GAVÀ

Sèrie amistosa contra un combinat universitari americà

Sèrie amistosa contra un combinat universitari americà

La Selecció Catalana Sub-23 de Softbol s’ha enfrontat, aquest divendres 16 i dissabte 17 de Juny a un combinat nord-americà de jugadores universitàries, sota el nom de Beyond Sports USA. La sèrie d’amistosos ha comptat amb un total de 2 partits i que han servit a les nostres jugadores per foguejar-se i veure el nivell que tenen les jugadores americanes que juguen al “college”.

El primer partit, que es va jugar al camp de Softbol municipal de Montjuïc, va tenir lloc el divendres per la tarda. Amb les catalanes com a locals, van lluitar per vèncer a unes jugadores amb un nivell molt alt. Malgrat els esforços de les nostres jugadores, les nord-americanes van imposar-se per un just 10 a 7. Tot i la derrota, el nivell de joc que van demostrar les catalanes va ser molt elevat, com ja han mostrat els últims anys a Europa. El segon partit de la sèrie, també jugat a Montjuïc, va ser més desigualat a favor de les visitants, que van començar colpejant fort des del principi. Finalment, el partit va acabar amb un contundent 8 a 1 a favor de les estrangeres, que s’enduien la sèrie d’amistosos cap a casa, guanyant-ne els dos partits.

Amb sèries com aquestes o com les que ja s’han disputat en el passat, les jugadores catalanes poden apreciar i enfrontar-se a jugadores amb un nivell molt alt, com el cas de les americanes, que disputen la lliga universitària. Amb aquests partits, les nostres jugadores han demostrat que, encara que elles no poden disputar una lliga universitària aquí a Catalunya, el seu nivell no és, per res del món, molt més baix que les que si que poden participar en aquestes lligues amb tant nivell.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?