CBS GAVÀ

Sèrie USA Athlets amb les Seleccions Catalanes

Sèrie USA Athlets amb les Seleccions Catalanes

Aquests dimarts i dimecres s’han disputat els partits amistosos amb els equips USA Athlets contra les Seleccions Catalanes SUB-20 de Softbol i SUB-23 de beisbol. Els resultats han estat interessants, les noies tot i tenir un equip molt jove han plantat cara a les nordamericanes i els nois han fet els deures guanyant els seus enfrontaments.

Softbol: Fotos cedides per Toni Fernández

La novena catalana ha estat molt activa davant un equip americà d’un nivell acceptable. Tot l’equip ha destacar en els dos partits, a la ofensiva Raquel Moncho amb 5 hits en els dos partits i amb 3 triples, també Georgina Lagares amb 3 hits en els dos partits. En l’apartat defensiu, les llançadores Laia García i Alexandra Leon van tenir bones actuacions, la primera en ambdos partits i la segona obrint l’últim partit.

De l’equip nordamericà destacar la left field i sgon bat Sarah qui va marxar amb 6 hits, Shelby i Danica des de la goma de llançar que no van permetre carreres i entre les dues van eliminar per strikeout a 10 catalanes.

Beisbol

L’equip català, va patir en el primer partit, amb un resultat favorable de 2 a 1, tot ben suportat pel llançador obridor Oscar Jimenez amb 11 strikeouts i el tancador Daniel Matias amb 5 strikeouts de 8 batejadors, la part ofensiva es va repartir entre Catalana, Grullon i Cano cadascún amb 2 hits. El llançador per part dels USA Athlets va ser McKeena qui va mantindre la bteria catalana ponchant fins a 12 batejadors. En el segon, les coses van ser més fàcils i Andrés Gimeno va destacar al monticle, seguit de Víctor Pérez, al bat destacar el enorme Home Run de Julio Grullon i els hereus Eric Segura i Felix Cano qui van contribuir amb enviar la bola a la paret i impulsar varies carreres.

Des d’aquest escrit volem felicitar a tots els jugadors i tècnics per la bona conducta i el bon nivell mostrat durant aquests dos dies.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?