CBS GAVÀ

Sèries internacionals de la CBA U16

Sèries internacionals de la CBA U16

La Catalunya Baseball Academy ha disputat una sèrie de partits internacionals per preparar la seva participació a la Pony League U16 d’enguany, que es celebrarà a la ciuta de Praga (Rep. Txeca).

 

El joves catalans, dirigits per Edgar Hernàndez, van disputar dos partits el passat inici del mes de Febrer, al camp del CBS Sant Boi, en front l’ Acadèmia Piemonte, de Torí (Itàlia). En el primer partit, que es va disputar, els visitants van vèncer 17 a 10 als catalans, que no va poder amb l’ofensiva italiana. En el segon i últim partit de la sèrie, que es va jugar l’endemà, l’Acadèmia de Piemonte va imposar-se al conjunt català per 11 carreres a 10, on els italians van aconseguir vèncer a l’última entrada del partit.

 

La Catalunya Baseball Academy, va disputar 3 partits més en front Brussels Little League U16, on va guanyar tots tres partits amb superioritat, amb els resultats de 13 a 1, 11 a 4 i 11 a, tots els jugadors de 14, 15 i 16 any, que podran participar a la Pony League U16, van disputar aquests.

 

Aquesta sèrie preparatòria, de la CBA U16 ha servit als tècnics, per poder decidir en eles properes setmanes els jugadors convocats, que participaran a la Pony League U16.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?