CBS GAVÀ

Sis anys al calaix més alt del podi

Sis anys al calaix més alt del podi

El Club de Beisbol i Softbol Sant Boi es va proclamar, aquest passat cap de setmana, campió del Campionat d’Espanya amb màquina de llançar de la categoria Sub-11, després de batre al CAD Irabia de Pamplona per 6 a 12 a la final. A part del mèrit que té haver-se alçat amb la victòria del campionat, el fet més destacable és que ho ha fet per sisena vegada consecutiva. Tot i que aquest campionat no s’ha disputat cada any, les últimes 6 edicions han tingut un color clar i absolut: el blau de Sant Boi.

El torneig ha tingut lloc a Can Torelló, casa del CBS Gavà, al llarg de quatre dies, en els que s’han disputat un total de 40 partits de beisbol. D’entre tots els participants, que sumaven 15 d’arreu d’Espanya, la federació amb més representació ha estat la catalana, que ha aportat 5 equips, un terç del total, concretament el CBS Sant Boi, el CB Viladecans, el CBS Gavà, el CB Barcelona i els Santboians. Durant tot el cap de setmana, el clar dominador del torneig va ser el CBS Sant Boi, que va acabar resultant imbatut per segon any consecutiu. Malgrat el bon nivell que van mostrar els altres equips catalans, dels quatre equips que van arribar imbatuts a la fase final només un, el Sant Boi, representava a Catalunya. Precisament els rivals de l’equip santboià a la fase final van ser l’Antorcha de València, a qui va batre a la semifinal per 9 carreres a 5, i el CAD Irabia, al que va superar a la final. Paral·lelament, el CD Pamplona no va arribar a competir contra l’equip català en perdre la semifinal contra l’Irabia.

Finalment, la classificació va quedar definida en aquest ordre: CBS Sant Boi, CAD Irabia, CBS Antorcha, CD Pamplona, CB Viladecans, Capitalinos de Gran Canaria, CBS Miralbueno, Navegantes d’Almeria, CBS Gavà, Jabatos de Huesca, CB Barcelona, Santboians, Sevilla Medias Rojas, CS Fènix i CD Severo Ochoa. Pel que respecta als catalans, el millor registre, evidentment, se’l va endur el Sant Boi, amb 5 partits guanyats i cap de perdut. Darrere seu, el Viladecans va firmar 4 victòries i 2 derrotes, el Gavà va assolir 3 victòries i 2 derrotes, el Barcelona va acabar amb un registre de 2 partits guanyats i 3 de perduts i, finalment, els Santboians van sumar 4 derrotes.

Amb aquests resultats, un any més, un equip català s’ha alçat com el millor del panorama espanyol amb un domini clar i autoritat, sumant-hi, a més, el rècord de 6 edicions consecutives guanyant. Els anys passen, i les promocions de jugadors segueixen el seu recorregut dins del club, però la promoció i formació dels clubs catalans, i concretament la del CBS Sant Boi, va pel bon camí, com fa 6 anys que estan demostrant.

 

Link web resultats i classificació del campionat:

http://www.rfebs.es/estadisticas/2018/b_sub11/res.php

 

princ-54-750x350Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?