CBS GAVÀ

Torna el MLB Academies Tournament

Torna el MLB Academies Tournament

Major_League_Baseball.svgPer segon any consecutiu, a les instal·lacions del CBS Sant Boi, amb la col·laboració de la MLBI, de la RFEBS i de la FCBS, es celebrarà el 2016 MLB Spring Academies Tournament.

Aquest torneig que començarà el proper divendres 18 de Març fins al dimecres 23, contarà amb la participació d’ acadèmies de les 6 potencies europees de Beisbol, Itàlia, Holanda, França, Alemanya, Rep. Txeca i Espanya; i un combinat de jugadors europeus (Bélgica, Austria, Suècia, Israel, Gran Bretanya i Bielorussia).

Es jugaran tres partits diaris, durant els 6 dies de torneig. On cada Acadèmia jugarà un total de 5 partits. I en el seu dia lliure, farà les proves físiques requerides per la MLB.

L’ acadèmia d’ Espanya estarà formada per tots els jugadors de la Catalunya Baseball Academy i 6 jugadors més de la resta d’ Espanya que participaran en aquest torneig,

Esperem que sigui una gran oportunitat pels mes de 200 jugadors europeus que participaran en aquest torneig, per donar-se a conèixer i sobretot per demostrar el nivell que esta adquirint el beisbol a Europa.

Us hi esperem a tots!

Adjunt el calendari del torneig:

2016 MLB Spring Academies Tournament Schedule

cartel_MLB_SpringTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?