CBS GAVÀ

Torneig 4 Estrelles 2014

Torneig 4 Estrelles 2014

Entre els dies 24 i 26 d’octubre es realitzarà el4starsç Torneig 4 Estrelles, que organitza el Club de Beisbol i Softbol Sant Boi en memoria de Xavi, Mario, Eric i Joel. En el torneig, de categoria Infantil, hi participaran 7 equips: dos combinats del CBS Sant Boi (Sant Boi i Santboians), el CBS Viladecans, el CB Barcelona, el Projecte Softball, el Miralbueno (Aragó) i el Barracudas (Montpellier). Els partits es jugaran al camp de Softbol.

Durant aquesta cinquena edició no només es realitzarà el torneig Infantil, sino que també hi haurà lloc per altres activitats. El dissabte, al camp de beisbol, es realitzarà un partit amistós entre un combinat Benjamí de Sant Boi i l’Hèrcules l’Hospitalet, que torna als camps de beisbol amb una categoria inferior després de molt de temps. També es podrà viure un partit d’exhibició entre els més petits, el que els Sant Boi ha anomenat “Minipatufets”, i que esperem que tingui molta participació.

Diumenge, a més dels partits de la última ronda i la final, es faran tres concursos d’habilitat: el de Home Runs, el de llançar la pilota a més velocitat (Fast Pitch) i el de correr les quatre bases en menys temps (Velocitat).

calendari4s

Noticia Web Sant BoiTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?