CBS GAVÀ

Torneig Internacional Pedro García i 4 estrelles

Torneig Internacional Pedro García i 4 estrelles

Els propers divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 es celebraran els tornejos internacionals Pedro Garcia i 4 Estrelles organitzats pel CBS Sant Boi.

POSTERAquest any el CBS Sant Boi com a novetat ha programat tots dos tornejos a les mateixes dates, i així aconseguir que siguin de nivell internacional, el 4 Estrelles de categoria Infantil (sub13) , i el Pedro García de categoria Cadet (sub15).

Al 6è torneig 4 Estrelles seran 5 els participants, el CBS Sant Boi, la Selecció Navarra, Montpellier Barracudas (França), acadèmia de beisbol de República Txeca i el ja anunciat All Star de Catalunya, on es jugaran un total de 13 partits en 3 intensos dies.

Per altra banda, al 12è torneig Pedro García participaran 5 equips també, l´organitzador CBS Sant Boi, l’ acadèmia de Montpellier (França), la Selecció Navarra, l’ acadèmia de República Txeca i l’ All Star de Catalunya, on també hi hauran 13 partits durant els 3 dies del torneig.

A part de tots els partits, hi hauran unes competicions d’ habilitat, Home Run Derby, llançament a més velocitat (Mph), corredor més ràpid i habilitat dels infields. On participaran un jugador de cada equip i es farà dels dos tornejos, és a dir de les dues categories.

Tots dos tornejos acabaran el diumenge al migdia, després de disputar les respectives finals, es farà entrega dels trofeus a les 15:30.

Ajunt el calendari del Torneig:

CALENDARI Torneig Pedro Garcia / 4 Estrelles

Us hi esperem a tots!Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?