CBS GAVÀ

Torneig LR Open Montpellier 2012 – Selecció Catalana Juvenil

Torneig LR Open Montpellier 2012 – Selecció Catalana Juvenil

Convocatòria de la Selecció Catalana Juvenil 2012, que participarà de l’1 al 4 de març al torneig d’Acadèmies a la ciutat francesa de Montpellier.

Veure Circular Tècnica 02/11 – Llistat de Jugadors convocats – Entrenaments previstos

El torneig serà una bona opció d’enfrontar-se a algunes de les millors acadèmies d’Alemanya  i de França (Toulouse, Rouen i Montpellier). Aquestes academies preparen diferents torneigs i campionats internacionals, els alemanys de la Deutsche Baseball Akademie desprès d’aquest torneig viatjaran a la República Txeca al classificatori de la Pony League, en el cas de classificar-se passarien a jugar al mes d’agost la Colt League World Series a Louisiana, USA.  També aquesta academia té activitats per jugadors més petits que aquest any disputaran un torneig preparatori a la República Dominicana (Boca Chica), també participaran al Kenko World Championship que es celebra a Amsterdam (Holanda) i desprès aniran a Mèxic a disputar el Campionat del Mon Sub-15.

Els francesos participaran amb tres Academies, Pole France Toulouse, Pole France Rouen i Pole France Montpellier, tots tres dirigits des de la Federació Francesa i amb tècnics que treballen dia a dia amb les joves promeses i que aquest any han de participar al Classificatori Europeu Juvenil i el Campionat d’Europa Sub-21 que es celebra a la República Txeca.

La Selecció Catalana ja ha jugat en varies ocasions contra aquests equips, el primer cop va ser l’any 2007 jugant dos partits amb dos partits disputats a Sant Boi (Veure notícia). Desprès no seria fins al 2010, quan les seleccions catalanes Sub-19 i Sub-23 van participar al Torneig Foral de Navarra quan es van tornar a veure les cares amb els francesos (Veure notícia).Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?