CBS GAVÀ

Tot preparat per l’estatal Aleví amb 5 equips catalans

Tot preparat per l’estatal Aleví amb 5 equips catalans

Aquest divendres dia 12 d’octubre comença el Campionat d’Espanya Aleví Beisbol amb la participació de 13 equips i cinc d’ells son catalans. Tot preparat al Municipal de Sant Boi amb 3 magnífics camps que a partir de les 9 del matí de divendres i fins al migdia del diumenge dia 14 no pararà de fer rodar les màquines llençaboles.

Els quatre Grups:

GRUP A: El Viladecans haurà d’enfrontar-se amb el Navegantes d’Almeria que en els últims anys sempre ha estat un equip a batre per tots i que mica en mica creix com a club. L’altre es un dels clars favorits per al títol l’Irabia “A” que l’any passat es va proclamar campió i que es una de les millors canteres de l’estat espanyol. El Viladecans comandat per Andres Roman en aquests moments està al capdavant de la classificació de la Copa Catalunya Aleví i compta els seus tres partits per victòries, per tant es preveu que sigui aquest el grup més fort.

GRUP B: En aquest grup el representant català serà el CB Barcelona que l’any passat ja va demostrar ser un candidat al trofeu de campió arribant a la final. Els dos equips a priori assequibles son l’Antorcha de Valencia que fins ara es el qui té el millor palamarés historic de la comeptició amb tres campionats obtinguts, l’altre equip es el Miralbueno de Saragossa que també es un clàssic en aquesta competició participant gairebé tots els anys. El Barcelona arriba just d’efectius, però amb l’etiqueta de campió de la Lliga Catalana i amb la novetat de la direcció que en aquests moments lidera Alberto Magallón.

GRUP C: Curiosament els dos equips del Sant Boi estan enquadrats amb l’Arga de Pamplona, un històric que torna a estar al dia de la promoció d’aquest esport i que sempre ha tret molt bons jugadors en aquestes categories. El Sant Boi, amb una presència de fins a 5 equips a les comepticions catalanes, ha fet dos equips i mostra dia a dia que es un club referent a nivell de base, aquest any els dos equips es presenten molt competitius, l’equip amb el nom Sant Boi amb Angel Muñoz com a manager i el Sant Boi Promeses amb Ruben Fente en la mteixa faceta.

GRUP D: Aquest grup té al Projecte de Gavà com a representant català i no ho tindrà gens fàcil doncs l’equip es molt jove i ha de veure’s les cares amb l’altre equip d’Irabia “B”, el sempre lluitador i ben treballat Molina de Segura i el mític Escuela Municipal de Madrid. El Projecte, que participa a les categories de beisbol i softbol ha confeccionat un equip que participa a les competicions catalanes amb Sonia Freitas com a manager de l’equip.

BLOG DEL CAMPIONAT

FACEBOOK DEL CAMPIONAT

CALENDARI DEFINITIU (Circular Técnica RFEBS / Última modificación)Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?