CBS GAVÀ

Un 25è aniversari inoblidable a Vic

Un 25è aniversari inoblidable a Vic

L’ambient festiu i el bon beisbol van envair el camp municipal de beisbol de Vic aquest passat cap de setmana, amb la celebració del Trofeu dels 25 anys del Vic Bat, un quadrangular en el que van participar el CBS Gavà, l’Hèrcules d’Hospitalet, els Drac’s de Manresa i el mateix Vic Bat, tots ells de categoria Sub-14.

El matí ja va començar amb una de les dues semifinals del dia, entre l’Hèrcules i el Vic Bat, on els visitants es van imposar clarament al conjunt local, deixant-los, així, fora de la lluita pel trofeu que ells mateixos organitzaven. La segona semifinal, aquesta entre el Manresa i el Gavà, va acabar amb victòria manresana, malgrat que el Gavà va estar la major part del partit per davant en el marcador. El campionat, organitzat com una competició directa en la qual el que perdia quedava fora de les primeres posicions, va fer que en la lluita pel tercer i quart lloc, que es va jugar a la 1 del migdia, el Gavà s’enfrontés al Vic Bat, que tampoc va poder imposar-se als visitants, quedant, així, en la quarta posició.

A part del bon beisbol que es va veure al llarg de tot el dia, un dels moments més emotius del dia va ser quan els veterans del club, els que havien jugat quan el club encara no sumava ni una dècada, es van tornar a posar l’uniforme per veure qui era el que millor es conservava malgrat els anys d’inactivitat i el rovell. Tot i això, les ganes de tornar-se a posar l’uniforme del Vic va guanyar a tots i totes les veteranes, que entre el partit del 3r i 4t lloc i la final, van organitzar-se un partit entre ells, que va concloure amb una emotiva entrega d’homenatges del club cap a tots ells, que a la vegada li van dedicar una placa al president Josep Forcada, que també va ser protagonista durant l’entrega de premis final.

I va arribar el moment de saber qui s’enduia cap a casa el trofeu de guanyador dels 25 anys del Vic Bat. A les 5 de la tarda va començar el partit definitiu, entre el Manresa i l’Hèrcules, que, malgrat que va estar ajustat durant tot el partit, es va acabar enduent el conjunt de l’Hospitalet. A l’entrega de premis, que va comptar amb la presència d’autoritats com Jordi Vallès, president de la FCBS, Joan Maria Roca, regidor d’esports de l’Ajuntament de Vic, Joan Carles Rodríguez, vicepresident del Consell Comarcal d’Osona, o el mateix Josep Forcada, president del Vic Bat. A part de l’entrega dels trofeus als quatre equips, dels millors jugadors de cada partit i de l’MVP del torneig, també es va donar el Trofeu Josep Forcada, al fair play, i se li va fer entrega a ell mateix un bat com a homenatge als 25 anys que porta al capdavant de la institució.

Amb un emotiu final es va posar la fi al Trofeu dels 25 anys del Vic Bat, una edat més que destacable d’un club que mai ha acabat d’enlairar el vol pel que fa a categories competint a la Lliga Catalana. Tot i això, cada dia més, el Vic Bat va tirant nous projectes endavant, mirant de fer que l’afició pel beisbol a Osona creixi, i es pugui fer un lloc dins del grup d’equips a Catalunya.

42436519_2181691248715822_1981981932266717184_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?