CBS GAVÀ

Un cap de setmana ple de competicions

Un cap de setmana ple de competicions

El començament del Campionat de Catalunya està a la cantonada, però els equips catalans encara tenen una última oportunitat per foguejar-se de cara a la màxima competició catalana. El primer cap de setmana de Març ve carregat de tornejos, tant de beisbol com de softbol. Per una banda, el CB Barcelona organitzarà la VII edició del Torneig Shunka, tot un clàssic ja. Per l’altra, el CB Viladecans i el CBS Sant Boi acolliran la primera edició de la Llobregat Cup U12, una nova iniciativa per als equips del Baix Llobregat. Finalment, en l’apartat del softbol arriba la VII Gavà Cup, amb softbol de la més alta categoria.

1930883_1264316930378549_6060936686718669693_nComençant pel VII Torneig Shunka, enguany acollirà un total de sis equips, quatre d’ells de fora de Catalunya. Concretament, el CD Irabia de Pamplona, el London Baseball, el Montpeller i el Nueva Aquitania s’enfrontaran al CB Viladecans i a l’amfitrió, el CB Barcelona. Amb un total de 16 partits repartits entre els dies 3 i 4 de Març, tots els jugadors de la categoria Sub-13 lluitaran per endur-se el campionat cap a casa i desbancar al vigent campió, el CB Barcelona. Els partits es repartiran en tres camps habilitats, dos d’ells dins del camp de beisbol. Finalment, i com ja és tradició, a l’hora de dinar del dia 3 es duran a terme les proves individuals del Home Run Derby, el Cannon Derby i el Run Derby.

Calendari Torneig Shunka

 

Cartel_2018Paral·lelament al Torneig Shunka es disputarà a Sant Boi i a Viladecans la primera edició de la Llobregat Cup, de la categoria Sub-12. Organitzats i repartits entre les dues ciutats del Baix Llobregat, un total de 8 equips s’ho jugaran tot en un torneig de fase eliminatòria. Dels vuit equips, contràriament al que passa al Shunka, només un és de fora de Catalunya. Els Jabatos de Huesca seran els únics convidats, que competiran contra el CB Viladecans, l’Hèrcules l’H, el Vic Bat, el CBS Gavà i tres equips del CBS Sant Boi, els Pitus, els Ramonets i les Girls. La fase final del torneig es jugarà a la ciutat de Sant Boi el diumenge a la 1 i mitja.

Calendari Llobregat Cup

 

28468000_1753922921339303_558536909212620992_nFinalment, per tancar un cap de setmana ple de tornejos, arriba la setena edició de la Gavà Cup. Enguany, però, comptarà amb dos equips menys que en la sisena edició. Aquest any competiran cinc equips d’arreu d’Espanya i del món. En aquesta edició, el Projecte de Softbol Gavanenc lluitarà per millorar la quarta posició de l’any passat, enfrontant-se a quatre equips de fora de Catalunya: el Fènix de València, el CBS Miralbueno, el Loggia d’Itàlia i la Selecció Peruana, que acaba el seu stage a Catalunya. Es jugaran un total de 15 partits repartits entre els dies 2, 3 i 4 de Març al camp de softbol de Gavà, on, de ben segur, es deixarà veure softbol de molt alt nivell.

Calendari Gavà Cup

 

A res de què comencin les competicions, Catalunya s’omplirà del beisbol i softbol de més alt nivell, com a preparatori per la competició que està a la cantonada mateix.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?