CBS GAVÀ

Un nou èxit total del XXVII Torneig Vila de Gavà

Un nou èxit total del XXVII Torneig Vila de Gavà

_MG_9500Un total de 350 participants van haver-hi al XXVII Torneig Internacional de Beisbol Vila de Gavà. Tots ells dividits entre els 3 participants de la concentració de Beeball Sub-9, amb 8 participants a la categoria Sub-11, 9 participants al Sub-14 i 5 equips d’Slowpitch. Amb un total de 53 partits en 3 dies de competició.

A la categoria Sub-11 el campió del Torneig va estar el CB Barcelona, davant d’un CBS Sant Boi, que es va imposar pel resultat de 10 a 8. El MVP del torneig va estar Joel Gómez del CBS Sant Boi.

Per altre banda, a la categoria Sub-14, el BC Miralbueno de Saragossa va ser el campió, desprès de guanyar per 7 a 6 al CBS Sant Boi. En aquest torneig els jugadors més destacats van ser Joel Gómez, champion pitcher, del CBS Gavà; Miquel Hornsveld, champion bat, del CBS Sant Boi; i Kleiton Guance del BC Miralbueno, que va ser el MVP del torneig.

Per a l’entrega de premis, estaven presents l’alcaldesa de Gavà, la Sra. Raquel Sánchez, el 1r Tinent Alcalde, el Sr. Miguel Angel Diaz, el regidor d’esports, el Sr. Germán Barrena, per part de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, el Sr. Carles Fernández; el Sr. José Rafales, president honorifíc del CBS Gavà, el Sr. Francisco Guerrero, tresorer del Club, i el president del Club Pitcher’s de França, Alain Lacourtablaise.

Un altre cop ha estat un èxit total el Torneig Internacional de Beisbol Vila de Gavà, gràcies a la bona organització per part de tots els integrants del CBS Gavà i per part de tots els col·laboradors que han tingut.

_MG_2705Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?