CBS GAVÀ

Una Copa Catalunya de rècords

Una Copa Catalunya de rècords

Ja fa dues setmanes que la Copa Catalunya del 2018 és una realitat. I una realitat més aglomerada que mai. Enguany, a la competició de tardor de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol hi prenen part més equips que mai, amb quasi 55 equips repartits en 11 categories diferents. De totes les categories, la que més equips ajunta en aquesta Copa és la categoria Sènior de beisbol, amb 10 equips separats en dos grups de cinc cada un. Aquesta edició de la Copa Catalunya s’estendrà fins a les primeres setmanes de novembre, on la gran majoria de categories es jugaran les classificacions finals.

Tot i que la Copa Catalana ja ve sent un èxit al llarg de tota la seva existència, cada vegada és més evident la tendència a l’alça que es marca. El total de clubs que participen a la competició de tardor no ha canviat aquests últims anys, però sí que ho ha fet el nombre d’equips que presenta cada un dels clubs catalans. Els conjunts que prenen part en aquesta Copa són: BC Manresa Drac’s, CB Barcelona, CBS Sant Boi, CB Viladecans, l’Hèrcules d’Hospitalet, el CBS Gavà, el Projecte de Softball Gavanenc i el CBS Barcino.

Aquest cap de setmana es disputa, en la majoria de categories, la tercera jornada de competició, on el nivell està sent molt alt i on molt pocs equips han pogut acumular dues victòries en els dos primers partits. Com sempre, el beisbol i softbol català està en auge, i la gran participació en la Copa Catalunya d’enguany n’és una mostra més.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?