CBS GAVÀ

Una mica d’ història … Pops de Lloret de Mar

Una mica d’ història … Pops de Lloret de Mar

Qui ens diria que els Pop de Lloret de Mar seguirien vius!

El beisbol va ser l’ esport de Lloret en els anys 50 . Tot els habitants del poble i estiuejants no jugaven a altre cosa que no fos el beisbol. Partits a diari, almenys durant els tres mesos d’ estiu, no només al camp, si no que també jugaven al Passeig i a la Platja de Sa Caravera.

A partir d’ aquesta història dels Pops de Lloret, es va escriure un llibre, per les escriptores Clara i Roser Matas Nadal. Que l’ any 2013 va rebre el VI premi Joan Llaveries atorgat per l’ Ajuntament de Lloret de Mar, als contes infantils il·lustrats.

A Itàlia ja l’ estan traduint a través de la FIBS, i el faran arribar a totes les escoles.

Adjuntem el llibre:

Llibre Els Pops

Fotes de l’ època adjuntes:Baños Ventura 3

Baños Ventura 2

Banys Ventura. Partidets a la platja.

Heinz Cardona

Heinz Cardona. Un veneçolà que encara viu a Caracas , fill de Félix Cardona, l’ explorador i descobridor del “Salto del Ángel” a Veneçuela i nascut a Malgrat de Mar. Heinz i el seu germà estiuejaven a Lloret i van jugar amb els Pops.

Infantiles y Cadetes

Infantils i Cadets. Any 1.954

Innauguración Montjuich 2

Inauguració de Montjuic. La meitat dels jugadors que desfilen eren dels Pops. 2 Equips Sènior, 2 Juniors, 1 Cadet i 2 Infantils.

US Navy. Rafa Rodés

Roque con el Almirante

US Navy. Visita dels Pops als vaixells dels americans al Port de Barcelona, després de la visita es va jugar un partit Pops – US Navy, a Lloret, presidits per Almirante i el president Roque Romero.

Nasi, Alex, Tito

Alex Colomer i Nasi Brugueras (els dos protagonistes de l’ Història dels Pops) i Rafael Domínguez Garcia entre mig d’ ells dos.

Gràcies a Rafael Domínguez Garcia per fer-nos arribar aquesta informació i història del club Pops de Lloret de Mar.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?