CBS GAVÀ

Viladecans: Ciutat del Beisbol i Softbol Català 2017

Viladecans: Ciutat del Beisbol i Softbol Català 2017

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol en el seu afany per dur a terme nous projectes, portarà a terme un programa ambiciós i d’interès esportiu, social i cultural per a les ciutats catalanes arrelades als nostres esports i que durant tants anys ens han ajudat al desenvolupament i promoció del Beisbol i Softbol català.

327Per tot això, la Junta Directiva de la F.C.B.S. ha posat en marxa un projecte inèdit amb el nom de “Ciutat del Beisbol i Softbol Català”, que donarà el tret de sortida el proper 2017 i la ciutat escollida serà Viladecans.

Per aquesta primera edició, la Federació, ha atorgat la distinció a una ciutat molt vinculada al nostre esport per varis motius, si bé, cal destacar que serà el 25è aniversari de l’esdeveniment esportiu més important que ha passat per la localitat, els Jocs Olímpics de Barcelona ’92. També volem destacar l’ apropament per part de l’ Ajuntament en la rehabilitació de la instal·lació del camp de beisbol i la reforma del camp de softbol, som conscients de l’ esforç que l’Ajuntament farà i de la qual el beisbol i softbol en seran els grans beneficiats.

Sens dubte, creiem que es important tant per el Club com per als nostres esports que tots els agents treballin conjuntament i es per això que la finalitat es premiar la gran tasca i dedicació de l’ històric Club Beisbol Viladecans amb clars objectius com son seguir amb el creixement i popularització al municipi, acollir els actes i activitats que s’ esdevinguin i crear un vincle fort i de sinèrgies entre entitats.

Aquest projecte es va publicar el passat divendres 22 a la Gala de la F.C.B.S., amb la presència de l’ alcalde de Viladecans, el Sr. Carles Ruiz,, del regidor d’ Esports, el Sr. Richard Calle i del tècnic de l’ Ajuntament i del Sr. Xavier Vallverdú, Director Esportiu de Viladecans Qualitat. On l’ alcalde va fer un petit parlament en el que destacava l’ importància i la història que té el beisbol i softbol a Viladecans i la important inversió que es realitzarà a l’ Estadi Municipal de Viladecans.

Des de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol volem agrair a l’ Ajuntament de Viladecans i al Club Beisbol Viladecans el fet d’acceptar aquest projecte, i per formar un gran equip per dur-lo a terme.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?