CBS GAVÀ

Viladecans com a ciutat del Beisbol i Softbol Català 2017, a la Nit de l’Esport

Viladecans com a ciutat del Beisbol i Softbol Català 2017, a la Nit de l’Esport

A la Nit de l’Esport del passat divendres 29 d’Abril, el president de la Federació Catalana de Beisbol, el Sr. Jordi Vallès, va tenir l’honor d’informar a tot el món de l’esport viladecanenc sobre el nou projecte de la Ciutat del Beisbol i Softbol català.

Tal com es va anunciar a la Gala de la FCBS, Viladecans serà la ciutat del Beisbol i Softbol 2017, entre altres coses pel 25è Aniversari dels Jocs Olímpics a la ciutat.

On tant la Federació Catalana com el CB Viladecans, ha obtingut una gran resposta de l’Ajuntament de Viladecans amb una remodelació del terreny de joc del camp de Beisbol i la creació d’un nou estadi de Softbol, previst que s’iniciï aquest 2016 o principis del 2017.

Agrair la implicació de l’Ajuntament de Viladecans i del CB Viladecans, que gràcies a ells la FCBS pot iniciar aquest gran projecte durant el 2017, on esperem que sigui un gran any per la ciutat de Viladecans.

ChO6AlRWwAAebp7

L’alcalde de Viladecans, el Sr. Carles Ruiz, amb el president i el vicepresident de la FCBS, el Sr. Jordi Vallès i el Sr. Òscar MillaTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?